Naši kursevi

Odaberi veštinu koju želiš da naučiš

Programiranje za početnike (u Python-u)

Nauči osnove programiranja i postani programer! Ovaj kurs je baziran na Python programskom jeziku, koji je jedan od najpopularnijih.

Nauči osnove programiranja i postani programer!

Naš kurs Programiranje za početnike će se održati od 07. do 30. maja 2019. u Beogradu (napomena: kurs može početi nedelju dana kasnije).

Kurs će se održavati tokom 4 nedelje, dva puta nedeljno po sat ipo i prilagođen je početnicima. Tokom kursa ćeš naučiti osnovne programske koncepte koji su isti u svim programskim jezicima. Tako da nakon kursa neće biti teško da se prebaciš na drugi programski jezik ukoliko to budeš želeo. Ovaj kurs predstavlja odličan uvod u programiranje i daje ti odličnu bazu za dalju orijentaciju u “web development-u”, “pravljenju mobilnih aplikacija” ili nečemu drugom.

Course session

Šta ću naučiti?

Tokom kursa, možeš kreirati više od 10 različitih programskih projekata (kompjuterskih programa) da bi unapredio svoje znanje i imao to kao dokaz u CV-u. Ovi projekti će ti dati odličnu bazu za pravljenje sopstvenih programa i skripti.

Kao finalni projekat kursa ćeš kreirati veoma interesantan Python program koji može lako da pokupi željene podatke (data scraping) sa nekog web sajta. Ovo je veoma korisno za pripremanje programa u poljima finansija i marketinga ili za bilo koga ko treba da pronađe informacije na mreži i nakon toga ih procesira.

  • I Lekcija: Introduction to programming and variables
  • II Lekcija: Conditions and loops
  • III Lekcija: Lists, boolean and another For loop
  • IV Lekcija: Functions and testing
  • V Lekcija: Object-oriented programming (OOP)
  • VI Lekcija: Get data from a website (JSON & API)
  • VII Lekcija: Graphical User Interface (GUI)
  • VIII Lekcija: PIP and conclusion

Predznanje

Učesnici ne moraju da imaju programersko znanje, jer se ono dobija kroz program od samog starta. Kurs će se održavati na srpskom jeziku, ali se od polaznika očekuje da znaju da čitaju Engleski jezik, koji je ključan za programere.

Šta mi treba za kurs?

Za kurs su ti potrebni laptop i dobra doza radoznalosti! ;-)

course session

Datum i lokacija

Kurs će trajati mesec dana (8 sesija). Sesije će se održavati dva puta nedeljno (utorkom i četvrtkom) između 18:00 i 19:30. u Ustaničkoj 66, u Beogradu (preko puta Dušanovačke pošte).

Šta ukoliko nekad propustim lekciju?

Bez brige! Svi polaznici imaju pristup Studentskom portalu, gde imaju pregled svih lekcija. Ukoliko si propustio jednu, nije problem, zato što možeš da nadoknadiš propušteno sam. Takođe, tu je i forum putem kojeg instruktori odgovaraju na pitanja polaznika.

Cena

Ukoliko se prijaviš sada, dobićeš specijalnu EARLY BIRD cenu od 23.482 dinara (cca 199,00 EUR). Kurs inače košta 46.964 dinara (cca 398.00 EUR).

* Broj učesnika je ograničen na 12 mesta. Apliciraj danas i osiguraj svoje mesto na kursu!*

Plaćanje

Nakon što se prijaviš kroz registracionu formu, prosledićemo ti predračun. Treba da izvšiš uplatu što pre, kako bi se na vreme priključio kursu. Naša praksa funkcioniše po principu: “Ko prvi ispuni obavezu - prvi je uslužen”


Prijavi se na listu čekanja

Prijavi se na naš newsletter!