Naši kursevi

Odaberi veštinu koju želiš da naučiš

Web development 1

Nauči kako da napraviš web stranice i web aplikacije. Za 12 nedelja u okviru kursa naučićeš Front-End (HTML, CSS) i Back-End (Python) programiranje!

Prijavi se naš odličan kurs Web development 1 koji će se održati od marta 2019. do juna 2019. u Beogradu. Ovaj kurs je prikladan potpunim početnicima.

Naučićeš front-end jezike: HTML i CSS i unaprediti svoje znanje pomoću popularnog okvira Bootstrap. Što se tiče back-end programiranja, naučićeš programski jezik Python koji ćeš upotrebiti za izradu svoje prve, ali ne i poslednje, web aplikacije i staviti je na internet, na cloud hosting poput Heroku-a (AWS), Microsoft Azure-a i Google Cloud-a.

Uz to ćeš saznati za sve važne alate koje IT firme upotrebljavaju u svom radu, kao što su GIT i GitHub.

Program

Prvi deo: Front-end programiranje

Većina je programera napravila svoje prve korake u web developmentu s front-end jezicima HTML-om i CSS-om. Osim toga, naučićeš da radiš u popularnom okviru za CSS, Bootstrap-u, i početi sa izradom sopstvenog programerskog CV-a na GitHubu.

Course session

Drugi deo: Osnove programiranja u Pythonu

Naučićeš osnove programiranja u Pythonu koji je zbog svoje čiste i elegantne sintakse jedan od najpopularnijih programskih jezika na svetu. Kada savladaš jedan programski jezik, lako je prebaciti se na bilo koji drugi, s obzirom da su načela programiranja gotovo ista kod svakog.

Treći deo: Back-end programiranje u Pythonu

Osim front-end programiranja, svakoj je ozbiljnoj stranici potreban i back-end. Naučićeš kako da izradiš web stranicu pomoću Pythona i da je postaviš kod tri različita hosting provajdera: Heroku (Amazon Web Services), Microsoft Azure i Google Cloud.

Ovaj kurs je naročito usmeren na praksu. Tokom kursa ćeš raditi na više od 20 manjih (i na jednom većem) projektu, što će ti biti korisno za sticanje programerskog iskustva. Moći ćeš dodati sve projekte na GitHub, što ti može poslužiti kao svojevrsni lični CV sa popisom programerskih projekata.

Cena

Ukoliko apliciraš dovoljno brzo, možeš ostvariti EARLY BIRD cenu koja iznosi 399,00 EUR. Standardna cena za ovaj kurs je 789,00 EUR.

Možeš platiti i u ratama. Obično se plaća u dve rate, 50% cena pre početka kursa i ostatak jedan mesec nakon početka. Ako želiš iskoristiti tu mogućnost, navedi je u svom obrascu za prijavu.

Course session

Predznanje

Polaznici kursa ne moraju imati predznanje o programiranju zato što se kreće od samih osnova. Kurs će se održati na srpskom jeziku, ali bi polaznici trebalo da vladaju osnovama engleskog jezika, što je ključno za svakog programera.

group photo

Mesto održavanja i datumi

Kurs se održava dva puta nedeljno, svakog utorka i četvrtka između 18:30 i 20:00 (ukupno 24 predavanja). Predavač je iskusni nindža programiranja.

Šta ako propustim predavanje?

Svaki polaznik dobija pristup stranici za polaznike na kojoj može videti sve lekcije. Ako propustiš neko od predavanja, ne brini se – možeš samostalno proći lekciju kod kuće. Uz to, postoji i forum na kojem predavači odgovaraju na sva tvoja pitanja.

Šta čekaš? Prijavi se! ;)


Prijavi se na listu čekanja

Prijavi se na naš newsletter!